Zborurile spre Germania, anulate de urgență

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe zboruri către mai multe destinații din orașe din Germania au fost anulate, în urmă cu câteva minute, de pe Otopeni, dar și de pe Aeroportul din Timișoara.

3 zboruri spre aeroporturi din Germania au fost anulate de pe Aeroportul Internațional Otopeni. În Timișoara au fost anulate 7 zboruri spre destinații din Germania.

Oamenii sunt speriați, nu știu ce se întâmplă, au făcut check-in și urmau să se îmbarce în aeronavă când au aflat de anulare. Unii sunt îngrijorați și revoltați, nu știu dacă își vor primi banii înapoi. Ei se tem să nu își piardă locul de muncă, relatează România TV.

Sunt oameni care veniseră temporar în Germania și urmau să se întoarcă. De exemplu, un bărbat spune că are un copil de 2 ani în Germania, a avut o treabă urgentă de 2 zile în țară, a lăsat copilul cu cineva și acum nu mai poate ajunge la copil.

Citește și: Avion cu zeci de pasageri din zona ROȘIE din Germania, aterizare de urgență la Sibiu

Cel puțin trei zboruri spre destinații din Germania și Elveția au fost anulate în ultimele ore la Otopeni. O cursă Lufthansa spre Munchen cu decolare la 12.55 a fost anulată. La fel, două zboruri Wizz Air, spre Dortmund (plecare la 13.30) și spre orașul elvețian Basel (plecare la 13.45) au fost anulate.

De asemenea pasagerii unui avion din Germnaia, care a aterizat de urgență pe aeroportul din Sibiu, au fost duși de îndată în izolare. Aeronava a aterizat, astăzi, în jurul prânzului.

Compania Lufthansa a anulat, miercuri, două curse pe ruta Sibiu - Munchen, potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Alexandra Păcurar. Cursa de la Munchen care trebuia să aterizeze miercuri, la Sibiu, la ora 18.15, a fost anulată. De asemenea, cursa de la Sibiu care trebuia să plece la Munchen la ora 18.55 a fost anulată.

„Aeroportul Internaţional Sibiu nu ia decizii de suspendare a zborurilor, deciziile aparţin operatorilor aerieni şi/sau instituţiilor abilitate. Informaţiile sunt publicate pe website-ul oficial al companiei. Aeroportul nu a anulat niciun zbor. Informaţia cu zborul de München anulat a fost preluată de pe website-ul oficial al companiei Lufthansa", a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Aeroportul Internaţional din Sibiu, Alexandra Păcurar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel