Zborurile între România și Anglia, reluate de mâine: Pasagerii, condiții stricte

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Compania TAROM a informat că de mâine, 8 iunie, va introduce un nou zbor din București spre Londra și retur, care însă va fi operat în condiţii speciale, iar pasagerii trebuie să respecte anumite condiţii

Zborul va fi operat în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați trebuie să se încadreze în următoarele categorii:

Foarte important, dinspre Londra spre România vor fi acceptați doar cetățenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Londra sunt acceptați doar cetățenii britanici.

Începând cu data de 8 iunie, Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru toți cei care vor intra pe teritoriul acesteia.

Pentru ruta Bucureşti – Londra, tariful este de 267 de euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kilograme şi un bagaj de cală de 23 de kilograme. Pentru ruta Londra – Bucureşti, tariful este de 288 de euro, cu toate taxele incluse şi aceleaşi condiţii în privinţa bagajelor ca la ruta Bucureşti – Londra. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel