Wizz Air redeschide bazele din Craiova, Sibiu și Timișoara

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat redeschiderea bazelor din Craiova, Sibiu și Timișoara. Pasagerii pot face rezervări pe 35 de rute spre țări precum Germania, Austria și Elveția.

Potrivit unui comunicat remis joi presei, compania și-a redechis bazele din Sibiu și Timișoara și a anunțat redeschiderea bazei din Craiova pentru 19 iunie.

Pasagerii pot face rezervări pentru 35 de rute spre Germania, Austria și Elveția.

"Suntem încântați să redeschidem bazele noastre din Sibiu, Craiova și Timișoara și să reluăm zborurile către mai multe destinații pentru a le permite pasagerilor din România să își viziteze rudele care locuiesc în străinătate, să călătorească în interes de afaceri sau pentru relaxare. Preocuparea noastră principală este sănătatea, siguranța și bunăstarea pasagerilor și a echipajului nostru. Am implementat o serie de măsuri de protecție pentru a asigura cele mai bune condiții sanitare posibile”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communication Manager Wizz Air.

Printre măsurile anunțate de companie se numără obligativitatea purtării măștilor de protecție în timpul zborurilor. De asemenea, echipajul va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. „Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri”, se mai arată în comunicatul citat de Mediafax.

Aeronavele Wizz Air vor fi dezinfectate în timpul nopții, în conformitate cu indicațiile oficiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel