Wizz Air anunţă bilete cu 50% mai ieftine pentru anumite călătorii

Andreea Cosma |
Data publicării:
130 de pasageri, blocați în aeroport de o problemă tehnică. Cursa WizzAir Suceava-Dortmund, întârziere la decolare de circa șapte ore
130 de pasageri, blocați în aeroport de o problemă tehnică. Cursa WizzAir Suceava-Dortmund, întârziere la decolare de circa șapte ore

Operatorul aerian low-cost Wizz Air anunţă o reducere cu 50% a preţurilor la biletele achiziţionate pe parcursul zilei de marţi pentru anumite călătorii care pot fi efectuate până cel târziu în 15 ianuarie 2021.

Promoţia se aplică tuturor clienţilor pentru toate rezervările făcute online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.

"Reducerea de 25% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. În perioada promoţională, reducerea de 25% se aplică doar anumitor zboruri, disponibile pe site-ul wizzair.com şi în aplicaţia WIZZ pentru mobil. Această promoţie este valabilă pe 8 decembrie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuaţi călătoriile până pe 15 ianuarie 2021. Preţul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei WIZZ pentru mobil. Promoţia nu se aplică rezervărilor de grup", se arată într-un comunicat al companiei remis marţi Agerpres.

 

Zboruri mai ieftine



Unele dintre cele mai populare zboruri Wizz Air disponibile din Bucureşti în decembrie includ destinaţii precum: Bruxelles Charleroi, Paris, Lyon, Dortmund, Memmingen - Munchen Vest, Tel-Aviv, Oslo, Eindhoven, Londra (Gatwick, Southend şi Luton), Madrid şi Barcelona.

Operatorul aerian low-cost le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, în cazul rezervărilor afectate de suspendările de zbor, pasagerii vor primi 120% din tariful iniţial în contul lor Wizz, iar suma poate fi utilizată în următoarele 24 de luni pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor Wizz Air. De asemenea, pasagerii pot opta pentru o rambursare în numerar - care va dura 30 de zile până la finalizare - şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transfer pe un card bancar într-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor fi eligibili doar pentru 100% din tariful iniţial.

Wizz Air operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 şi A321, fiind preferată de 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel