Volodimir Zelenski a dezvăluit câți oameni au încercat să îl asasineze: „Nu este atât de mult. Cred că Putin are mai multe probleme“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

"Nu e atât de mult": Zelenski a dezvăluit câte tentative de omor împotriva lui au fost dejucate și ce anume îl sperie. Președintele Ucrainei crede însă că Vladimir Putin are probleme mai mari decât el.

Rușii, care distrug în mod barbar teritoriul Ucrainei și ucid civili, îl consideră pe președintele Volodimir Zelenski ținta numărul unu în Ucraina.

Până în prezent, serviciile de securitate și protecție au oprit deja peste 10 atacuri și tentative de omor împotriva președintelui ucrainean, care au fost comise de barbarii ruși. Cu toate acestea, Volodimir Zelenski consideră că 10 atacuri la adresa sa nu sunt prea multe și că dictatorul de la Kremlin, Vladimir Putin, are probleme mai importante.  

 

Volodimir Zelenski a dezvăluit câți oameni au încercat să îl asasineze

 

Președintele a vorbit despre acest subiect într-un interviu acordat postului australian Nine Network.

"Nu este atât de mult, 10 (ln.r. atacuri) - doar 10 oameni mă vor, nu este atât de înfricoșător. Cred că președintele Federației Ruse are semnificativ mai multe probleme, judecând după atitudinea întregii lumi față de politica lor", a spus el.

În opinia lui Zelenski, situația sa nu este la fel de gravă ca cea a ucrainenilor care au supraviețuit terorii ocupanților ruși. Și în teritoriile ocupate temporar, din păcate, acest lucru este încă valabil.

"Ceea ce am trăit cu toții, când oamenii stau în subsoluri, sunt rostogoliți, ucrainenii au fost găsiți în fântâni - cred că situația nu este atât de înfricoșătoare în cazul meu. Mi-e teamă pentru poporul nostru, în special pentru familiile care și-au pierdut dintre cei dragi. Eu cred că atâta timp cât ai o patrie și nu ți-ai pierdut pe cei dragi, nu există nimic care să nu poată fi rezolvat, nimic teribil", - a adăugat el.

 

„Nu este atât de mult. Cred că Putin are mai multe probleme“

 

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că nu se teme de atacurile asupra sa, care au fost numeroase la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei.

Potrivit secretarului de presă al lui Putin, Dmytro Peskov, autoritățile ruse nu au de gând să-l ucidă pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

În urmă cu o lună, Mihail Podolyak, consilier al șefului biroului prezidențial, a declarat că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a supraviețuit deja la peste o duzină de atentate la viața sa, până la acel moment.

Podolyak a lăudat serviciile de informații și de contrainformații pentru reacția lor la o posibilă amenințare. „Au existat peste  o duzină de atentate la viața lui Zelenski“, spune acesta, citat de UNIAN.

„Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a supraviețuit deja la peste zece atentate la viața sa“. Acest lucru a fost declarat de Mihail Podolyak, consilier al șefului Biroului președintelui, membru al delegației Ucrainei în negocierile cu țara ocupantă, într-un interviu acordat Pravda.

"Partenerii noștri străini vorbesc despre două sau trei încercări. Cred că au existat mai mult de o duzină de astfel de încercări. Pentru că avem în permanență informații operaționale că există unele DRG-uri (n.r. Grupuri de sabotaj și recunoaștere) care vor să intre în trimestrul guvernamental și toate cele", a spus Podolyak.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel