Vloggeri români, dezgustați de Paris: „Primul oraș care se prezintă și miroase mai urât decât Mumbai, India”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
„Paris, primul oraș care se prezintă și miroase mai urât decât Mumbai, India”. Vloggerii Cristi și Ralu, dezvăluie adevărată față a capitalei Franței / Foto: Captură video youtube
„Paris, primul oraș care se prezintă și miroase mai urât decât Mumbai, India”. Vloggerii Cristi și Ralu, dezvăluie adevărată față a capitalei Franței / Foto: Captură video youtube

Cristi și Ralu, unii dintre cei mai cunoscuți vloggeri de călătorie din România, se află în Paris, de câteva zile, iar experiența lor, conform ultimului clip postat pe Youtube, nu este deloc așa cum se așteaptă mulți români să fie. Iată ce au avut de zis.

Cristi și Ralu sunt pasionați de călătorii și experiențe noi și au cutreierat cele mai exotice țări ale lumii, așa că au cum și de ce să își dea cu părerea. Se pare că Parisul, așa cum au mai spus-o și alții nu este cel mai plăcut oraș de vizitat din mai multe puncte de vedere, în special cel al curățeniei.

Astfel aceștia și-au povestit experiența și au prezentat  o parte a Parisului care nu este atât de mediatizată pe internet, pentru toți oamenii care îi urmăresc. 

Vezi și: Postarea virală a unui român la Paris: "Dați mii de euro să vedeți șobolani și mormanul ăla de fiare. În România nu v-ați duce!"

 

„Parisul este o groapă de gunoi”

 

„Nu credeam că voi spune asta vreodată, dar am avut ghinionul de a descoperi în Europa, aici în Paris, primul oraș care se prezintă și miroase mai urât decât Mumbai, India. Nu credeam că o să spun asta vreodată. Evident, dacă te plimbi la Turnul Eiffel, nu te vei lovi de asta. Dar, odată ce ieși de acolo, credeți-mă este primul oraș care se poate învinge Mumbaiul la acest capitol. Și este păcat că este aici, la noi.”

„Ce se întâmplă în Paris și duce la supărarea turiștilor: este un oraș șantier. Oriunde te uiți e șantier. Peste tot este plin de lucrări, nu există un loc în liniște. Trebuie să fii ignorant sau ipocrit să te plimbi pe aici mai mult de două trei zile, să ieși 20 de metri din zonele turistice și câteodată nici nu e nevoie și să nu vezi realitatea: Parisul este o groapă de gunoi.”, spune în cel mai recent vlog al său, Cristi.

În scurt timp, au devenit virali chiar și pe Tiktok, mesajul lor fiind apreciat de mulți internauți. De asemenea, mulți dintre români le-au răspuns și au confirmat în comentarii experiența deloc plăcută în Paris.

„Da, am fost. Aceeași senzație am avut și eu. Dezamăgire totală”, scrie cineva. În completarea ei, un alt utilizator de pe Tiktok scrie „Ferentari en Paris”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel