Vlad Voiculescu: "Statul român a plătit politicieni care să-i fure și să-i umilescă, jandarmi care să-i bată"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, se declară revoltat de decizia prin care Tribunalul București a respins cererea DIICOT privind redeschiderea dosarului „10 august”. Îmi vine să mă iau cu mâinile de cap... lucrurile nu pot să rămână așa, susține Voiculescu. 

Ministrul Vlad Voiculescu a scris un mesaj pe Facebook și a comparat evenimentele de pe 10 august 2018 cu revoluția și cu mineriadele.

„Citesc abia acum despre sentința de astăzi (n.r. 2 februarie) și îmi vine să mă iau cu mâinile de cap. Decembrie 1989 cu al său “cine a tras în noi după 22?”, apoi mineriadele și acum 10 august. Mereu aceeași rețetă: niște politruci ajunși în fruntea statului folosesc instrumentele la îndemână - indivizi cu uniforme, măciuci și eventual grade - pentru a bate, a umili sau chiar a omorî români fără vină, după care ei și ai lor mermelesc lucrurile așa încât nici ei nu sunt vinovați, nici instrumentele lor”, a scris Voiculescu pe rețeaua de socializare.

Vlad Voiculescu: "Lucrurile nu pot să rămână așa"

 

Vlad Voiculescu susține că sistemul ocult a provocat incidentele de la mitingul diasporei și deznodământul din instanță.

„Totul pe banii noștri. Practic, contribuabilul român a plătit politicieni care să îl fure și umilească, jandarmi care să îl bată, procurori care să se răzgândească dacă vor sau nu să facă dreptate și judecători care să ne spună că ni s-a părut. Statul nostru ține să ne amintească din când în când pe cine servește în primul rând. Pe sine. Lucrurile nu pot să rămână așa”, a precizat Vlad Voiculescu.

Marți, Tribunalul București a respins cererea DIICOT privind dosarul „10 august”. Asta înseamnă că ancheta DIICOT în cazul șefilor Jandarmeriei rămâne închisă, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel