Virgil Popescu, ministrul propus la Economie, avizat favorabil

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Virgil Popescu, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Economiei în Cabinetul Cîțu, a fost avizat pozitiv, joi, la audierile în comisiile parlamentare de specialitate reunite.

Virgil Popescu a primit 24 de voturi „pentru", patru voturi „împotrivă" şi trei abţineri.


Tot joi, Marcel Boloș, propus la Fonduri Europene, Marcel Vela, ministrul desemnat la Interne și Bogdan Aurescu, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Externelor, au primit aviz pozitiv.

În prima zi de audieri, Nicolae Ciucă la Apărare, Adrian Oros la Agricultură și Costel Alexe la Mediu au fost avizați pozitiv. În cea de-a doua zi, Lucian Bode la Transporturi și Ionuţ Stroe la Sport au primit avize pozitive.

În schimb, Lucian Heiuș propus la Finanțe, Cătălin Predoiu propus la Justiție, Ion Ștefan la Dezvoltare – în prima zi – și Bogdan Gheorghiu propus la Cultură, Victor Costache propus la Sănătate, Monica Anisie la Educaţie și Violeta Alexandru propusă la Muncă – în a doua zi - au primit avize negative în comisii.

Data votului final în plenul reunit pentru învestirea Guvernului Cîțu urmează să fie stabilită, săptămâna viitoare, într-o nouă ședință a conducerii Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel