Viorica Dăncilă, LIBER la prezidenţiale. Încă un candidat PSD s-a RETRAS

Andreea Cosma |
Data publicării:

Viorica Dăncilă are cale liberă la candidatură după ce atât Eugen Teodorovici, cât şi Mihai Fifor, au ieşit din cursa alegerilor prezidenţiale.

Potrivit surselor citate de Digi 24, Viorica Dăncilă ar urma să fie declarată prezidenţiabilul PSD chiar la următorul Comitet Executiv, fără să fie luate în calcul propunerile celorlalte tabere din partid, respectiv Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae şi chiar Gabriela Firea.

Eugen Teodorovici și-a anunțat duminică retragerea sa din cursa internă pentru alegerea candidatului PSD la prezidențiale. Astăzi, Mihai Fifor, o altă propunere de candidat la alegerile prezidenţiale a anunţat că iese din cursă.

Totodată, vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a afirmat, duminică seara, că premierul Viorica Dăncilă nu are cum să fie candidatul social-democraţilor de succes la alegerile prezidenţiale câtă vreme nu a ajuns nici măcar la jumătate din scorul partidului.

"Doamna Dăncilă a spus că, dacă nu intră în turul 2, îşi pune mandatul pe masă. Asta mi se pare îngrozitor. E vorba doar de un om, de o carieră, nu e vorba de toată ţara, de tot partidul. Să înţeleg că noi toţi şi cei din ţară care ne-au votat şi ne vor vota împreună valorăm doar cât mandatul doamnei premier? Mi se pare că se supraapreciază", a afirmat Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel