Viorica Dăncilă, IRONII la adresa Opoziţiei: "Vor să vină cu orice preţ la guvernare, dar nu în weekend"

Andreea Cosma / 2 oct 2019, 13:26 Salveaza PDF Comentarii

Viorica Dăncilă, declaraţii de ultimă oră la şedinţa de Guvern, organizată chiar şi cu cinci miniştri lipsă din cabinet.

"În Parlament, astăzi, va fi citit textul moţiunii de cenzură. Dezbaterile şi votul vor avea loc sâmbătă.

Am observat atitudinea de neînţeles a Opoziţiei, care se eschivează de la obligaţia de a veni în weekend la muncă. Cu alte cuvinte, Opoziţia vrea să vină cu orice preţ la guvernare, dar nu în weekend.

Atitudinea Opoziţiei este jignitoare pentru românii care lucrează inclusiv sâmbătă şi duminică şi arată lipsa de seriozitate a semnatarilor moţiunii.

Le transmit liderilor opoziţiei că guvernarea se exercită 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână, iar oamenii ne-au investit cu încredere pentru a munci şi nu pentu a pleca în vacanţe sau pentru a face jocuri politice.

Consider că această situaţie politică trebuie lămurită rapid, de aceea transmit tuturor parlamentarilor de bună credinţă să vină sâmbătă în Parlament pentru a pune capăt acestei perioade de incertitudini. Aşa cum am mai spus, această moţiune nu are şanse să treacă, iar Guvernul îşi va continua activitatea", a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis miercuri, în lipsa reprezentanţilor Opoziţiei, ca dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură să aibă loc sâmbătă, de la ora 11,00.

[citeste si]

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22