Viorica Dăncilă a RĂBUFNIT: "Îmi doresc ca SPERIETORILE politice să fie tratate așa cum merită"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Viorica Dancila in Parlamentul Romaniei
Viorica Dancila in Parlamentul Romaniei

Viorica Dăncilă revine cu un mesaj în care critică "sperietorile politice" şi aduce clarificări privind contribuţia guvernului ei în relaţia cu Statele Unite ale Americii.

"Drept la replică

În urma unui articol apărut azi, precizez:

1. Guvernul pe care l-am condus e cel care a încheiat memorandumuri cu Statele Unite ale Americii în domeniul tehnologiei 5G și în domeniul nuclear civil. Am susținut și susțin investițiile americane în România, inclusiv în domenii strategice pentru securitatea națională.

2. Cred în nevoia unei dezvoltări echilibrate a relațiilor noastre externe și în diversitatea investițiilor străine în țara noastră. Abordarea inteligentă este să folosim toate parteneriatele existente pentru a sprijini dezvoltarea României, crearea locurilor de muncă, transferul de tehnologie valoroasă pentru economia națională – și nu să punem în contradicție diferitele relații externe pe care le avem.

3. Ca premier, am urmărit cu perseverență interesul național al României, care decurge într-o măsură extrem de importantă din statutul nostru de membri UE și NATO. Suntem direct interesați ca UE și NATO să fie în continuare instituții internaționale puternice, de succes, ajutând astfel la prosperitatea, stabilitatea și securitatea României.

4. Îmi doresc ca sperietorile politice scoase periodic în față de către adversarii PSD din politică sau din presă să fie tratate așa cum merită – adică să fie recunoscute ca falsuri și apoi ignorate", a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel