Test negativ pentru COVID-19 în cazul milionarului Viorel Cataramă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Testul RT-PCR făcut milionarului Viorel Cataramă, care în urmă cu o săptămână a mers într-un focar din localitatea Bărbulești, județul Ialomița, pentru a se infecta, este negativ, au anunțat vineri dimineață reprezentanții clinicii care au efectuat testul. 

Clinica Ok Medical, unde s-a testat Viorel Cataramă, a transmis, vineri dimineața, că testul RT-PCR efectuat în cazul milionarului Viorel Cataramă este negativ.

"In cursul zilei de 14.05.2020, ora 11:30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testarii RT-PCR și anticorpi IgG și IgM SARS COV2. În data de 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM a înregistrat o valoare negativă. Acest rezultat indică absența anticorpilor SAR COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare). Rezultatul testului RT-PCR, a fost validat la data de 14.05.2020, ora 19:40, indicând o valoare negativă, ceea ce relevă faptul că pacientul NU a fost purtător al virusului SARS COV2 la momentul recoltării probelor biologice", au transmis reprezentanții clinicii.

Potrivit acestora, la solicitarea pacientului, sâmbătă va avea loc o nouă recoltare de probe biologice în vederea repetării testării RT PCR.

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers, în data de 7 mai în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde peste 70 de persoane erau infectate cu noul coronavirus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel