Violeta Alexandru, ATAC la Gabriela Firea: "Acolo unde n-a reușit Firea o s-o fac eu"

Andreea Cosma |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Ministrul Muncii a lansat, miercuri, un nou atac la adresa actualului primarul general, spunând că „acolo unde nu a reușit Gabriela Firea să reducă trafiicul o s-o fac eu prin digitalizare”.

„Prioritatea Ministerului Muncii va fi să pună accent pe digitalizare. Îmi doresc foarte mult ca digitalizarea să fie posibilă în aceste servicii și închei spunându-vă că acolo unde nu a reușit Gabriela Firea să reducă trafiicul o s-o fac eu prin digitalizare”, a spus, Alexandru, la evenimentul de lansare a Programului „Reclădim România”.

Recent, ministrul Muncii a scris pe Facebook că PSD a lansat un chestionar prin care testează alți candidați la primăria București, în afara de Gabriela Firea.

„Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraș să testeze alți candidați #problemegabi? Cu ea sau fără ea, Bucureștiul scapă de PSD la toamnă”, a scris ministrul, pe Facebook.

Replica a venit, însă de la liderul interimar al PSD, care a catalogat-o pe Alexandru drept „mincinoasă”.

„Candidatul PSD la Primăria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va câștiga aceste alegeri și are toată susținerea mea și a partidului. Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creșterea pensiilor și mărirea alocațiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel