Violela Alexandru îi bate OBRAZUL Olguţei Vasilescu: "Aşa arată abuzul PSD şi slugărnicia!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Violata Alexandru reacționeayă după acuzaţiile grave la adresa conducerii căminului de bătrâni Craiova, acolo unde 126 de vârstnici şi angajaţi s-au îmbolnăvit de COVID-19. Sub protecţia anonimatului, una dintre salariatele infectate spune că bătrânii sunt lăsaţi să zacă în camere. Ea spune că angajaţii nu au echipamente şi nici dezinfectanţi.

"Eu mă străduiesc să profesionalizez administrația, fac eforturi să clarific populismul PSD din Parlament ca să se poată aplica măsura stimulentului doar pentru cei care au muncit suplimentar în centrele pentru vârstnici/alte categorii vulnerabile, pentru protecția lor și a beneficiarilor, în perioada de izolare preventivă la locul de muncă, iar PSD - Olguța Vasilescu le cere să intre în campanie. Cum este posibil, angajați ai Centrului de îngrijire bătrâni, să nu aveți demnitate? Centru în care, din păcate, s-au și descoperit recent cazuri de Covid astfel că prioritatea angajaților ar trebui să fie să contribuie la oprirea răspândirii virusului și la restabilirea normalității în Centru.

Așa arată abuzul PSD și slugărnicia unor angajați din sistemul public. Nu m-ar mira să descoperim un comportament similar și la Gabriela Firea - PSD în București. Sunt la fel.

Categoric se poate și altfel. Cu demnitate și corectitudine - exact cum urăște PSD", a scris Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Poliţiştii din Dolj au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce 126 de bătrâni şi angajaţi ai unui cămin s-au infectat cu noul coronavirus, potrivit Mediafax.

Bătrânii bolnavi sunt ţinuţi în centru pentru că ar ocupa prea loc în spital, spune Iuliana Manea, coordonator în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj.

Poliliţiştii au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„Ştiţi cu ce dezinfectez, doamnă, eu? Cu două pastile de cloramină, că una o dau la vase, la bucătărie.(...)Acolo e ca la Auschwitz. Sunt bolnavi care zac inconştienţi , iar doamnele asistente ne dădeau nouă medicamentele să le dăm. Nu voiau să intre, să nu fie infectate. (…) Au murit mai mulţi. Cel puţin pe etajul 4, erau trei sau patru, azi dimineaţă, să moară.”, a spus o angajată de la căminul de bătrâni Craiova.

„Aceste persoane necesită îngrijiri speciale. Dacă i-am fi dus în spital, am fi blocat un spital pentru pacienţii care necesitau, în mod special, asistenţă medicală. Adică, cei cu forme medii şi forme grave”, afirmă coordonatorul DSP Dolj, Iuliana Manea.

„În cursul acestei zile (joi - n.red.), poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din judeţul Dolj s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un cămin de persoane vârstnice din Craiova au fost confirmate pozitiv cu virusul COVID-19”, explică purtătorul de cuvânt al Poliției Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel