Vîntu, mesaj DUR pentru Badea și Ciuvică: "Băiețaș, când eu deschid gura..."

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Sorin Ovidiu Vîntu, replică dură pentru Mircea Badea și Mugur Ciuvică, fiind de părere că "un neica-nimeni" l-a agresat public.

"Clarificare pentru domnul Mircea Badea

Așa cum deja am anunțat, atunci când vreun neica-nimeni mă agresează în public pentru a-și etala o importanță doar de el închipuită, voi reacționa fără menajamente. Dat fiind faptul că de-a lungul timpului am dezvoltat un sentiment de simpatie pentru dumneavoastră, datorat unora dintre emisiunile pe care le-am vizionat atunci când am avut posibilitatea, reacția mea a fost extrem de temperată, mulțumindu-mă doar cu o mică ironie, convins fiind că o veți lua ca atare.

Materialul pe care l-am publicat acum câteva zile era compus din două părți distincte: una vă era adresată (cea cu dreptul la replica) iar a doua parte, Sfânta treime, reprezenta o opinie personală despre trei măsuri inspirate ale actualei guvernări, fără nicio legătură cu emisiunea dumneavoastră. M-am referit la ordonanța 114 (minus măsurile privind sistemul bancar), refacerea sistemului național de irigații și reconfirmarea în funcție a lui Mugur Isărescu.

Cu toate că această clarificare vă este adresată dumneavoastră, nu mă pot abține de la a face o recomandare și lui Mugur Ciuvică:

- Băiețaș, când eu deschid gura pentru a emite niște aprecieri despre nivelul de cunoștințe pe care îl are cineva în materie de economie, finanțe, monedă, te invit să taci și să-ți iei notițe. Spre știința ta și a gargaragiilor de teapa ta, eu chiar îmi iubesc țara și, dacă prin opiniile exprimate sau prin sugestiile economice pe care le fac o pot ajuta în vreun fel, o fac cu drag.

Mugur Isărescu nu-mi este nici măcar simpatic (mi-a închis abuziv două bănci), dar nivelul uriaș de expertiză și contacte pe care le are îl face extrem de util țării mele.

Păcat că unul dintre politicienii talentați și de viitor al acestei țări, așa cum este Șerban Nicolae, nu înțelege importanța pentru România a menținerii actualului guvernator.

"Era necesar să fiu ținut în pușcărie"

 

P.S. - Dacă veți avea curiozitatea să citiți motivarea din sentința dată în cazul FNI, veți vedea, domnule Badea, că acuzația de furt din banii depuși de oameni la FNI a fost respinsă de instanță, și asta după 18 ani de anchete făcute de zeci de polițiști și procurori.
Am fost totuși condamnat pentru că era necesar să fiu ținut în pușcărie, ca să mi se poată fura grupul Realitatea și PSV, acuzația fiind de spălare de bani, un cretinism juridic.
Despre furtul comis de cuplul de escroci Gușă-Păcuraru, cu sprijinul unor securiști, judecători și funcționari de la Registrul Comerțului, vă puteți informa de la DNA, unde dosarul de trimitere în judecată a escrocilor este aproape de finalizare.
De fapt, nici nu e nevoie să solicitați informații de la DNA, dat fiind faptul că toată mass-media știe aceste lucruri, având și documente în această speță dar, din motive lesne de înțeles, păstrează tăcerea.
Am scris acest P.S. ca să vă feresc pe viitor să mai frecventați acel loc comun, frecventat de proștii sau ticăloșii din România, pe care statura mea îi încurcă sau îi umilește (abia ăsta e tupeu, dragule!), adică Vîntu-FNI.

ERATĂ - În materialul "Sfânta treime" publicat acum câteva zile, acolo unde vorbesc despre ordonanța 114, am făcut o paranteză unde, în mod corect, trebuia să scrie: minus măsurile privind sistemul bancar", este mesajul postat pe Facebook de Sorin Ovidiu Vîntu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel