Vii la protestul din 10 august? Ce culoare trebuie să porți

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Protest Piața Victoriei
Protest Piața Victoriei

Pe Facebook, acolo unde se discută despre protestul din 10 august la care sunt așteptați românii din diaspora, se discută despre purtarea unei anumite culori în ziua cu pricina.

Dacă votanții PSD au venit la miting îmbrăcați în alb, la protestul din 10 august, oamenii sunt invitați să vină îmbrăcați în negru.

În acest context, amintim că Liviu Dragnea a declarat recent că nu a discutat cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, pentru a permite organizarea, pe 10 august, în Piaţa Victoriei, a protestului românilor din diaspora, subliniind că PSD a făcut un miting acolo şi poate mai face.

Întrebat dacă, în privinţa mitingului din 10 august, a avut o discuţie cu Firea pentru a permite această manifestaţie, Liviu Dragnea a negat.

"Nu, dar de ce să discut eu? Noi nu am avut miting acolo? Să se facă încă un miting. Poate mai facem şi noi", a afirmat Dragnea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat solicitarea Federaţiei Românilor de Pretutindeni de a organiza o manifestaţie de protest în Piaţa Victoriei, pe 10 august, la care sunt anunţate să participe un milion de persoane, a informat luni PMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel