VIDEO. Papa Francisc a aterizat pe Aeroportul Otopeni. A fost primit de preşedintele Klaus Iohannis

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Papa Francisc a ajuns pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București. Chiar şeful statului a fost acolo să îl întâmpine pe Suveranul Pontif. Măsurile de siguranţă au fost sporite.

Avionul Papei a aterizat la ora 11:10. Acolo a fost aşteptat de preşedintele Klaus Iohannis, alături soţia sa, Carmen Iohannis şi o delegaţie oficială.

Klaus Iohannis şi Papa Francisc, pe aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București

Oamenii care au dorit să îl vadă pe Suveranul Pontif s-au adunat în număr mare la aeroport, pentru a-l întâmpina şi ei pe al doilea Papă care vizitează România.

Papa Francisc s-a urcat într-o maşină Dacia Logan de culoare bleumarin, iar coloana oficială se va îndrepta spre Palatul Cotroceni, acolo unde va avea loc Ceremonia oficială de primire, apoi va avea loc o convorbire tête-à-tête între preşedintele Klaus Iohannis şi Sanctitatea Sa Papa Francisc, iar la 12:50 se va întâlni cu premierul Viorica Dănciă.

Tot la Palatul Cotroceni se vor ţine discursurile preşedintelui Klaus Iohannis şi a Suveranului Pontif, în cadrul întâlnirlor cu autoritățile statului, societatea civilă și corpul diplomatic.

La ora 17:00, Papa Francisc va participa la evenimentul desfășurat la Catedrala Națională, unde vor fi prezenţi preşedintele Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Papa Francisc a sosit, vineri, la Bucureşti, pentru o vizită de stat, pastorală şi ecumenică de trei zile, desfăşurată sub genericul ''Să mergem împreună!''.

Vedeţi video cu momentul sosirii Papei Francisc, în România:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel