VIDEO. Orchestra simfonică București, concert inedit în gara din Viena. Austriecii au APLAUDAT minute în șir

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Orchestra Simfonică București a cântat în Gara centrală din Viena. Mii de călători au aplaudat minute în șir prestația artiștilor români. 

Orchestra Simfonică București a realizat un moment unic în gara principală din Viena, Austria. Austriecii, dar și călătorii europeni aflați în gara din Viena, au ascultat live imnul Uniunii Europene și s-au bucurat de rimtul armonios și plin de viață al Ciocârliei.

Acest "Flashmob" face parte din cadrul proiectului #RomâniaDăTonulUniuniiEuropene, realizat cu ajutorul Österreichische Bundesbahnen (ÖBB) și susținut de Reprezentanța Comisiei Europene în România, Ministerul Culturii și Identității Naționale Romanian EU Council Presidency / Președinția Consiliului UE.

România încheie pe 30 iunie mandatul său de Președinte al Consiliului Uniunii Europene. Evenimentul va fi marcat prin intermediul unui proiect inedit, intitulat ROMÂNIA DĂ TONUL UNIUNII EUROPENE, organizat de Asociația Philson Young și implementat de Orchestra Simfonică București în șase capitale europene.

Ultima destinație din cadrul proiectului, Helsinki, a fost aleasă în mod simbolic pentru a portretiza următoarea țară care va prelua mandatul Președinției Consiliul Uniunii Europene: Finlanda.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel