VIDEO - Maia Sandu cheamă oamenii în STRADĂ: "Veniți din toate colțurile țării!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Noul premier ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, lansează un apel către toţi cetăţenii să vină duminică în faţa clădirii Parlamentului, pentru un marş de susţinere. Şefa Executivului de la Chişinău le recomandă, însă oammenilor să fie vigilenţi, întrucât au apărut informaţii că marşul va fi împiedicat.

"Dragi cetățeni, duminică, la ora 11:00, vă chemăm în fața Parlamentului. Veniți din toate colțurile țării într-un Marș al Poporului ce a câștigat în fața urii, fricii și dictaturii. Datorită dvs. dictatorul a căzut! Datorită rezistenței, curajului și votului dvs., astăzi putem spune că Plahotniuc a fost învins. Astăzi avem un Parlament legitim și un Guvern învestit datorită votului dvs. din 24 februarie.

Citeşte şi: Maia Sandu îi mulţumeşte preşedintelui Klaus Iohannis

Duminică, la ora 11.00, veniți în fața Parlamentului din toată țara în Marșul Poporului, pentru a arăta lumii întregi că Republica Moldova a învins! Iar dictatura de care părea imposibil să ne debarasăm a fost dărâmată. Eliberarea țării de Plahotniuc este victoria voastră!", a declarat Maia Sandu.

Citeşte şi: Republica Moldova. Maia Sandu, către cetăţeni: "Staţi acasă! Încercăm să oprim uzurpatorii, dar să fim gata să ne apărăm!"

Premierul de la Chişinău atrage atenţia asupra încercărilor de a împiedica oamenii să ajungă la manifestaţie şi le recomandă să fie pregătiţi.

"Regimul Plahotniuc va face tot ce-i stă în puteri ca să vă împiedice să veniți la Marșul Poporului. Vor încerca să oprească transportul public, vor amenința șoferii, vor bloca străzi.

Citeşte şi: Iohannis intervine în CRIZA de la Chișinău. Își trimite consilierul în Rep. Moldova

Pregătiți-vă! Veniți din timp, veniți la rude și rămâneți peste noapte în oraș. Luați-i cu mașina pe cei care nu au cu ce ajunge. Vor reuși să oprească mașinile? Atunci noi vom veni pe jos! Ei vor auzi fiecare pas al nostru și vor vedea că Moldova nu este a lor, ci a oamenilor și a copiilor Moldovei", a mai spus Maia Sandu.

Vezi declaraţiile video ale premierului Republicii Moldova:

sursa: Maia Sandu / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel