Ponta: Știm că ne MINT non stop crezând că toți putem fi MANIPULȚI

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta scrie că Guvernul Dăncilă distruge stabilitatea și predictibilitatea economica a României obținută atât de greu după Criza din 2009-2010! De asemenea, Ponta se întreabă  ce s-a întâmplat cu "Eugen Teodorovici! De ce s-a schimbat totul așa radical?!?! De unde acest național - socialism pe care Guvernul actual îl promovează?!"

"În 2012 - 2015, cu un Premier și un Guvern preponderent PSD, am luat cele mai liberale măsuri economice ajutand în special companiile și IMM -urile românești ( TVA și CAS reduse, impozitare dividende si profitul reinvestit, stimularea investitiilor, etc etc/ am adoptat Codul Fiscal din 2015 cu sprijinul unanim al mediului de afaceri si al partidelor politice / atunci eram în echipă cu Ioana Petrescu, cu Florin Jianu, Razvan Nicolescu dar si cu unii dintre cei care sunt și azi la guvernare : în special cu Eugen Teodorovici! Ce s-a întâmplat între timp ?!?! De ce s-a schimbat totul așa radical?!?! De unde acest național - socialism pe care Guvernul actual îl promovează?!

Problema nu este doar minciuna devenită regulă (a zis Dăncilă că nu pune taxe și a pus 6 noi, a zis Dragnea că Bugetul e gata în Decembrie și suntem în Ianuarie fără, a zis Teodorovici că are bani pentru salarii și pensii dar le-a înghețat, a zis Vâlcov că facem deficit sub 3% și va fi probabil 4, a zis Codrin că Dragnea e în țară, Iordache că e în Italia și el e în Maldive)!!! Stim că ne mint non stop crezând că toți putem fi manipulați dacă dau ei bani de la buget la comentatori și televiziuni.

Problema este că distrugem stabilitatea și predictibilitatea economica a României obținută atât de greu după Criza din 2009-2010! Si că vom avea de plătit din nou un preț uriaș să reparăm ce se strică acum!", a scris Victor Pont pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel