Victor Ponta, mesaj de Ziua Națională: "Acasă a devenit 'înapoi în România' "

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Ţară, patrie, acasă nu este decât acolo unde eşti cu ai tăi, unde simţi că ai un loc al tău, unde te simţi în siguranţă, afirmă, de Ziua Naţională, preşedintele Pro România, Victor Ponta. 

"Misiunea noastră ca popor este să respectăm ţara care ni s-a dat şi să o facem mai bună, să creăm modele pentru copiii noştri şi să le arătăm ce înseamnă să fii român. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Oriunde sunteţi voi!", a scris Ponta, marţi, pe Facebook.

El subliniază că "în anul acesta greu istoria ne-a învăţat lecţia lui 'acasă'".

"Pentru sute de mii de români care îşi făcuseră o viaţă în afara României, "acasă" a devenit "înapoi în România". Pentru milioanele de români care trăiau între graniţele geografice ale României, "acasă" a devenit locul în care au fost nevoiţi să se reinventeze şi să încerce să trăiască o viaţă demnă indiferent de cât de greu ne este acum. Povestea acestor graniţe geografice s-a scris în urmă cu mai mult de 100 de ani. Astăzi, dincolo de patriotism, de limbă, de cultură, avem cu toţii nevoie de un loc căruia să simţim că îi aparţinem. Ţară, patrie, acasă nu este decât acolo unde eşti cu ai tăi, unde simţi că ai un loc al tău, unde te simţi în siguranţă", precizează Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel