Victor Ponta: „Liviu Dragnea s-a bazat cel mai mult pe EA. A doua a fost Rovana Plumb“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Victor Ponta a declarat că Rovana Plumb s-a bazat pe Viorica Dăncilă, și așa „a rămas și fără bani și fără funcție“. El mai spune că și Liviu Dragnea s-a bazat cel mai mult pe ea, dar „fata lui neconflictuală l-a doborât“.

Președintele Pro România, Victor Ponta, spune că Rovana Plumb, propusă pentru funcția de comisar european și respinsă de Parlamentul European, a mers la Bruxelles „ca să fie sacrificată”.  Tot el dă de înțeles că Plumb o ia pe urmele lui Dragnea, încrezându-se în Dăncilă.

„(n.r. Rovana Plumb) a rămas și fără bani și fără funcție, ca să vadă cât valorează prietenia cu Viorica Dăncilă. Persoana care s-a bazat cel mai mult pe Viorica Dăncilă a fost Liviu Dragnea, a doua a fost Rovana Plumb”, a spus Victor Ponta la Digi24.

În urmă cu câteva zile, invitat la emisiunea Starea Nației, Ponta a afirmat că Dăncilă a fost cea care i-a adus sfârșitul politic lui Liviu Dragnea. „Dar uite cum e Viața, fabuloasă. Nu l-am doborât nici eu, nici Iohannis, nici presa. L-a doborât Viorica, fata lui neconflictuală de la Videle, pe care el a 'făcut-o'. Așa că morala nu e de la cine ți-o pregăteșete, e de la cine se nimerește. Așa că e normal să te gândești nu cât stai într-o funcție, ci ce lași după ce ai ocupat funcția aia“, a mai declarat Ponta în cadrul emisiunii Starea Nației, moderate de Dragoș Pătraru la Prima Tv.

Citește și: Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: „Nu l-am doborât nici eu, nici Iohannis. EA l-a DOBORÂT, fata lui"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel