Victor Ponta, despre victoria lui Timmermans: „Se pare că olandezii nu se uită la Antena 3”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că victoria în alegerile europarlamentare a laburiștilor lui Frans Timmermans este o veste foarte bună. 

De asemenea, Ponta a comentat faptul că „se pare că olandezii nu se uită la Antena 3” făcând aluzie la propaganda PSD îndreptată împotriva prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, descris drept un adversar al României.

„Alegerile Europarlamentare incep cu vesti foarte bune pentru social democratii pro europeni ( inclusiv pentru ProRomania) - si cu vesti proaste pentru iresponasbilii demagogi si ridicoli care s-au cocotat in fruntea PSD!

1. Social Democratii lui Frans Timmermans au castigat Alegerile din Olanda ( se pare ca olandezii nu se uita la Antena3 si nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb ???????????? - din acest motiv sunt atat de saraci si satele lor olandeze arata mult mai rau decat satele din Teleorman ????)

Citește și  Olanda. Alegerile europarlamentare s-au ÎNCHEIAT. Partidul lui Timmermans, dat câștigător. Cea mai mare prezență la vot

( la Antena3 spuneau ca Timmermans nu face pragul - dupa care ziceau la fel despre ProRomania! Duminica o sa aiba din nou "dreptate"???? - ca la Timmermans)

2. Noul cantec comunisto-fascist despre PSD si ce rau este "Timmerman" a ajuns in presa europeana - prin promovarea facuta de Codrin ( Bufonul lui Vadim- devenit recent bufonul lui Dragnea dar si Secretar General al PSD????)

3. Europarlamentarii ProRomania pe care dvs ii veti alege duminica ( Corina Cretu, Mihai Tudose, Iurie Leanca) vor merge la Bruxelles in Grupul Social Democrat - in locul zanaticilor antieuropeni de pe lista lui Dragnea / in acest fel adevaratii social democrati din Romania vor fi reprezentati in continuare cu cinste la nivel european!

Pe 26 Mai veniti la vot - fiti ProRomania!”, a scris Ponta pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel