Victor Ponta: Dăncilă e dispărută la shopping în Orient

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

România este guvernată „după ureche” iar premierul este dispărut la shopping prin Orient, a declarat președintele Pro România, Victor Ponta, la Digi24.

„Nu există un șef de echipă, nu există un premier. Doamna Dăncilă e dispărută la shopping prin Orient. Iar domnul Dragnea are o problemă: cu legile justiției, cu procesele, cu dosarele. Și atunci, desigur, fiecare face după ureche ce-i trece prin minte și iese prost”, a declarat liderul Pro România.

Ponta susține că nu există nicio strategie guvernamentală, după cum îi cunoaște pe cei care conduc.

"Creșterea salariului minim îți aduce venituri suplimentare pentru că, din privat, oamenii trebuie să dea salarii mai mari și atunci ai contribuții mai mari. Dar n-ai zis că lași mediul de afaceri? Ca îi asiguri stabilitate, predictibilitate. Eu am impresia că tot ce se întâmplă în această perioadă este o guvernare făcută după ureche. Să nu căutați o strategie, că nu există o strategie. Îi cunosc pe cei care sunt în spate: și pe domnul Vâlcov (Darius Vâlcov, consilierul Vioricăi Dăncilă), și pe doamna Vasilescu (Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii)”, a spus Victor Ponta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel