Victor Ponta: „Am văzut că după 60 de zile, românii sunt tratați ca niște copii mici”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Președintele Pro România, Victor Ponta, susține că populația s-a săturat de măsurile restrictive și că este necesară luarea unor măsuri de relaxare și neapărat venirea cu un plan de acțiune pentru redresarea economiei, în cadrul unui interviu la Antena 3. 

„Din păcate, în România, în acest moment, nimeni nu poate să spună care e planul ca să ieșim din acest necaz. Eu, ca acum 8 ani, sunt tot în opozitie, îmi lipsește Crin Antonescu că atunci eram doi în opoziție. Am văzut că după 60 de zile, românii sunt tratați ca niște copii mici, care nu învață niciodată, trebuie să îi ținem, să îi batem, să le dăm amenzi, să îi restricționăm. Spuneți cum ne ajutați în această perioadă, să pornim firma, să putem ști sigur ce facem cu copii, să folosim acest necaz la nivel mondial ca să facem ceva ce nu am făcut până acum, de exemplu să ne salvăm agricultura și să mâncăm produse românești, să nu mai importăm tot ce e în supermarket”, a declarat Ponta, la Antena 3.

„M-am săturat să aud că românii nu respectă reguli, că știu numai de frică, că românii sunt cei mai răi. Nu suntem noi oaia neagră a Omenirii”, susține Ponta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel