Vești triste despre băiețelul de 7 ani dispărut la Arad, după ce a fost trimis de părinți să muncească la stână

Diana Popescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Sebi, un copil de 7 ani de lângă Arad, a dispărut de mai bine de două zile, după ce a fost luat la muncă de un "patron" din zonă. 

După mai bine de 48 de ore de la dispariție, timp în care a fost căutat cu toate forțele disponibile în zonă, ceața îngreunând foarte mult căutările, băiatul nu a fost găsit. Mai mult decât atât, temperaturile au scăzut extrem de mult și au devenit negative, astfel încât șansele de supraviețuire singur în pădure au devenit minime, mai ales că a început să se aștearnă și zăpada. Specialiștii sunt de părere că nici un om matur nu poate supraviețui acestor temperaturi fără echipament adecvat.

Băiatul, care mai are 11 frați acasă, i-ar fi spus proprietarului de la stână că se duce să caute fructe de pădure.

Nici măcar nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Activitățile de căutare au fost declanșate imediat după sesizare, fiind în desfășurare și la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 de kilometri pătrați.
Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de teren.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel