Vergil Chițac arată cu degetul spre Senatul României: „Ei știau din 6 martie. Eu am aflat abia luni, pe 9 martie“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Vergil Chițac, senatorul PNL spune că el a aflat abia luni că ar fi putut contacta Coronavirusul de la summit-ul NATO de la Bruxelles, dar înștiințarea de la secretariatul general al Adunării NATO la Senat a ajuns la Senat încă de vineri, 6 martie.

Senatorul liberal, care pe data de 8 Martie a celebrat ziua femeii alături de sute de femei în mai multe localuri din Constanța, susține că, din cauza week-end-ului, el a aflat, oficial, abia luni, 9 martie, despre faptul că un alt participant de la Summitul NATO unde a fost și el a fost dovedit purtător de coronavirus

„Sunt atacat și acuzat de iresponsabilitate în media de oameni care nu cunosc toate datele și se hazardează să facă presupuneri nefondate.

După participarea mea la summit-ul de la Bruxelles (17-19 feb), secretariatul general al Adunării NATO a transmis pe data de 6 martie o înștiințare către Senatul României, conform căreia unul dintre membrii delegației franceze a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Numai că eu am primit acel document abia luni, pe 9 martie! Timp de 3 zile nu am știut nimic despre acest lucru!. Voi reveni cu lămuriri și cu emailurile respective imediat ce situația mi-o va permite. În acest moment mă aflu la spital“, scrie Vergil Chițac pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel