Vasile Dîncu, făuritorul (de) AUR? George Simion: „Ar putea fi 'băiatul' nostru“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

George Simion, co-președintele AUR, a răspuns întrebărilor potrivit cărora că Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, s-a aflat în spatele înfiinţării şi propulsiei AUR în Parlament.

Unele surse îl dau pe Vasile Dîncu ca fiind marele strateg al AUR. Întrebat de Alexandra Păcuraru la Legile puterii despre acest aspect, George Simion a comentat:  

„S-ar putea el să fie băiatul nostru şi să ştiţi că sunt duhuri aşa.... unele dintre ele sunt şi distrugătoare şi nu îşi ascultă stăpânii. Aşa că s-ar putea să fim duhul care îl mănâncă pe cel care găseşte lampa.

Simion: „Ne duce şi pe noi capul!“

 

Acum vorbind mai serios, cred că noi am scos singurul scor satisfăcător din aceste alegeri şi, mai degrabă, noi putem să fim strategi pentru Dîncu, nu Dîncu pentru noi. Nu gândesc alţii pentru noi. Ne duce şi pe noi capul”, a precizat Simion, întrebat dacă membrii AUR se consideră “băieţii” lui Dîncu, după ce unele surse susţin că acesta din urmă se laudă că ar fi marele strateg al AUR şi că el le-ar fi dat viaţă „ca din Lampa lui Aladin“.

Explicațiile lui George Simion vin în contextul în care, după cum a devoalat Gândul.ro, liderii PSD s-au întâlnit sâmbătă pentru discuţii, fiind surprinse mai multe imagini în care apar, separat, preşedintele PSD,Ciolacu şi Dîncu, şi Simion şi Dîncu, în faţa aceleiaşi clădiri. 

Chestionat despre o întâlnire cu Simion, Ciolacu a spus că a vorbit cu Simion, dar că nu s-ar fi întâlnit: „Ne-am sunat reciproc“.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel