Sorin Ovidiu Vîntu: Ăștia au pretenții, sunt cârcotași și nici nu votează cum trebuie

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Sorin Ovidiu Vîntu o ironizează pe Viorica Dăncilă. Acesta spune că politicile guvernului nu vor duce la reîntoarcerea românilor plecați în străinătate.

 

Vântu spune ironic că se așteaptă ca românii care lucrează în străinătate să-și rupă hainele de pe ei din dorința de a se întorce aacsă, după ce au auzit-o pe Dăncilă câte beneficii vor avea.

"Sunt convins că, vrăjiți de oferta doamnei Dăncilă, de salariile uriașe pe care le vor primi aici, de condițiile de cazare pe care doamna noastră le va pune la dispoziție, de condițiile de spitalizare și de școlarizare, toți acești mari specialiști vor da dracului capitalele țărilor dezvoltate și-și vor rupe hainele de pe ei în îmbulzeala creată pentru cumpărarea unui bilet de avion spre București. (...) Evident că ar fi fost mai simplu să se inițieze un proiect pentru aducerea românilor noștri de afară, dar cine dracu are nevoie de ei? Ăștia au pretenții, sunt cârcotași și nici nu votează cum trebuie.

Apropo, doamnă premier, știți cât costă să aduci un muncitor străin în România, cu tot cu obținerea dreptului de muncă? Știti și ce salariu trebuie să îi plătească un antreprenor român?", scrie Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel