Ce spune Viorica Dăncilă despre Darius Vâlcov

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a explicat că, întrebată dacă Darius Vâlcov este adevăratul premier, deşi acesta este bine pregătit pe probleme economice, nu tot ce este legat de economie „poartă amprenta lui Darius”.

"Pe probleme economice, Darius Vâlcov este bine pregătit. Este un om care care ştie economie. Dar asta nu înseamnă că toate măsurile pe probleme economice poartă amprenta lui Darius. Legat de ordonanţa 114, eu am recunoscut că s-a făcut o greşeală. Drept dovadă am spus că trebuie să avem flexibilitate să purtăm dialog, astfel încât să putem să reglementăm ceea ce a fost greşit. Am mai spus un lucru la prima şedinţă de guvern. Faptul că nu mai vreau să adoptăm niciun act normativ fără o discuţie cu partenerii sociali, cu toţi cei implicaţi, fără ca acel act normativ să fie pe site-ul ministerului, astfel încât atunci când adoptăm ceva să ştim că este agreat, că este pliat pe realitate şi că va face lucruri bune. Ordonanţa 114 are şi lucruri bune. Creşterea punctului de pensii, creşteri de salarii, se referă la primării, la partea administrativă, deci sunt şi lucruri bune. În rest au fost câteva lucruri care cred eu, au fost luate decizii fără consultări şi acest lucru l-am reglementat. Aţi văzut am revenit la ordonanţa 114 şi am reglementat aceste lucruri.

Eu am auzit atât de multe lucruri, încât nu mă miră absolut nimic. Semnăturile le pune premierul. Adoptarea actelor normative se fac de către premier. Deciziile le ia premierul. E exclus aşa ceva. Şi vreau să vă spun că nu aş accepta niciodată ca să fiu pe post şi cineva să ia decizia în locul meu. Multe dintre decizii s-au luat la partid pentru că noi aplicăm programul de guvernare. Acesta este un lucru corect. Că Darius Vâlcov la lucrat la partea economică programului de guvernare foarte mult, este un lucru corect. Dar nu că deciziile le ia Darius Vâlcov. ", a declarat Viorica D[ncil[ pentru Adevarul.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel