Sorin Ovidiu Vântu: „Adunătura de tonți și toante care conduc acum PSD, dau în Dragnea ca într-un sac cu fasole”

Sorin Ovidiu Vântu critică modul în care membrii PSD s-au comportat după alegerile europarlamentare și după condamnarea definitivă a liderului Liviu Dragnea. 

„Am intrat în faza a 3-a

Adunătura de tonți și toante care conduc acum PSD, dau în Dragnea ca într-un sac cu fasole, ignorând în mod ticălos că au ajuns în vârful partidului nu prin vreun merit personal, ci prin pomana pe care și-a făcut-o acesta din urmă cu ei. Cu toate păcatele lui, Liviu Dragnea a fost ultima baricadă serioasă în calea pierderii totale a suveranității și independenței acestei țări.

Acești tonți și toante nu doar că s-au repezit să pupe bombeul securiștilor prin declarații de genul „nu mai vorbim de justiție", „vom schimba constituția pentru a-i face pe plac lui Iohannis" (vă mai trebuie încă un referendum, idioților), dar au mai și marginalizat pe doi dintre cei mai buni luptători pe care îi aveau, Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu, luptători aflați în vârful baricadei construită de Dragnea și care dădeau o identitate clară partidului lor în lipsa altei ideologii.

Începând cu 27 mai, atacul asupra României despre care ți-am scris tot aici acum câteva săptămâni a intrat în faza a 3-a, restabilirea statului de drept”, a scris Sorin Ovidiu Vantu.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25