Sorin Ovidiu Vîntu cere 100 milioane euro pentru ideile lui care "vor SALVA" România

Narcis Popa |
Data publicării:

Sorin Ovidiu Vîntu se oferă să prezinte câteva idei guvernului PNL prin care România s-ar putea redresa, susține acesta. Vîntu spune că și-ar prezenta ideile contra sumei de 100 de milioane de euro. 

"Super ofertă de sărbători

Cu eliminarea supraaccizei la carburanți, cu abrogarea aproape în totalitate a Ordonanței 114, cu abrogarea recursului compensatoriu, cu creșterea pensiilor și a salariului minim, cu proiectul de reducere a TVA-ului, băieții ăștia de la guvernare nu fac altceva decât să amplifice în mod absurd toate deficitele generate de modulul economic, idiot pentru România, aplicat de papagalii ăia din PSD. Începe să fie evident că actuala clasă politică, în integralitatea ei, este total incapabilă să gândească și să acționeze cât de cât decent din perspectiva intereselor atât ale statului cât și ale cetățeanului. Este absolut halucinant să-i vezi pe ăștia de acum tăind cu o veselie tâmpă din veniturile statului, fără a veni cu vreo soluție și de creștere a lor.

Băi liberalii lu' pește, contra unei sume de doar 100 milioane euro sunt dispus ca în maximum două luni să vă dau la cheie toate proiectele de redresare a României. Accept ca banii să rămână într-un escrow account până veți vedea că aceste proiecte funcționează și aduc cu adevărat profituri uriașe atât pentru stat cât și pentru cetățenii lui. Și toate astea doar într-un an după punerea lor în aplicare. Vă sfătuiesc să acceptați oferta pentru că alta la fel de ieftină nu vă mai fac!" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel