Val de ACCIDENTE pe drumurile naționale, în prima zi de Stare de Alertă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

România a ieșit joi noapte din starea de urgență și a intrat în starea de alertă, fiind eliminate unele restricții de circulație. Astfel, șoselele s-au aglomerat încă de la primele ore ale dimineții.

Patru persoane, rănite într-un accident produs pe DN6, în Mehedinți

Centrul Infotrafic anunță că circulația pe DN6, în județul Mehedinți, este îngreunată, vineri dimineața, din cauza unui accident în care au fost implicate două mașini. Patru persoane au fost rănite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6 Orșova – Filiași, la ieșirea din localitatea Șimian către Strehaia, județul Mehedinți, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

Circulația în zonă se desfășoară îngreunat, pe un fir, prin dirijare.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Trei mașini, implicate într-un accident pe DN6, în județul Timiș

Trei mașini, între care un TIR, au fost implicate, vineri dimineața, într-un accident produs pe DN6, în apropierea localității Găvojdia, județul Timiș. O persoană care rămas încarcerată a fost extrasă de pompieri și predată unui echipaj de Ambulanță.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 6 Caransebeș – Lugoj, în zona localității Găvojdia, județul Timiș.

ISU Timiș a anunțat că în accident au fost implicate două autoturisme și un TIR. Într-una dintre mașinile implicate se aflau trei persoane, care nu necesită îngrijiri medicale, iar în celălalt autoturism se afla doar șoferul, care a rămas încarcerat.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri.

Potrivit reprezentanților ISU, victima a fost extrasă și predată unui echipaj SAJ pentru a primi îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic anunță că traficul în zonă este oprit.

Accident și în Capitală, joi noapte

O femeie 33 de ani din Bucureşti a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în stâlpii de pe linia de tramvai. Aceasta a fost testată şi a rezultat că avea 0.55 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, însă poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel