Vacanță de coșmar pentru o româncă în Thailanda

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Toate posturile de știri din Bangkok vorbesc despre Gabriela Chirilă. Salvarea femeii de 58 de ani a venit de la un taximetrist thailandez.

 

Un șofer de taxi din Bangkok a devenit luni, 16 octombrie, personajul principal al știrilor difuzate în Thailanda. Și asta după ce a găsit pe bancheta din spate a mașinii o geantă cu 6500 de dolari, uitată acolo de ultimul pasager, o româncă în vârstă de 58 de ani.


Șoferul, pe numele său Sunthorn Ankhian, i-a contactat pe jurnaliștii de la postul de radio de știri 91 FM în speranța că o dată mediatizată informația, proprietarul de drept al acesteia va lua legătura cu autoritățile sau cu jurnalișii postului pentru a intra în posesia genții și a banilor pierduți. „M-am bucurat foarte mult când am văzut suma imensă de bani pe care am găsit-o. 6500 de dolari! Dar imediat m-am gândit la proprietarul acesteia, mai mult ca sigur o turistă și la faptul că îi va fi foarte greu să se descurce aici fără aceștia”, și-a motivat gestul Ankchian.


Spre surprinderea lui și a jurnaliștilor după câteva ore, proprietara genții, Gabriela Chirilă a luat legătura cu postul de radio pentru a reintra în posesia banilor pierduți. Astfel, la ora locală 13.30 de minute, la sediul postului de radio, românca l-a întâlnit pe șoferul samaritean.


Gabriela le-a declarat jurnaliștilor că a început să plângă în momentul în care a constatat că a pierdut geanta cu bani și că nu mai spera  să îi revadă vreodată. 


În ceea ce îl privește pe șofer, acesta a primit o recompensă generoasă din partea româncei, dar și felicitări din partea polițiștilor pentru gestul său. 

 

SURSA: LOVEPATTAYATHAILAND.COM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel