USR-PLUS anunță ALIANȚĂ pentru alegeri. Mesaj de ultimă oră pentru ROMÂNI

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

USR și PLUS-partidul lui Dacian Cioloș au anunțat că formează o alianță pentru viitoarele alegeri. 

"În momentul de față am votat o alianța electorală pentru alegerile europarlamentare. Vom discuta după europarlamentare cum vom continua această colaborare. Acum primul pas a fost făcut. Totul prevalează în fața votului. USR susține această alianță, alianța speranței. Obiectivele USR și PLUS sunt acelea de a implica în politică oameni noi, oameni proaspeți. Asta propune USR și PLUS. Nu vrem să implicăm traseiști politic. Astfel, România are cu adevărat o șansă," a spus Dan Barna, președintele USR.

Iată și mesajul lui Dacian Cioloș:

"Membrii USR au venit în PLUS și aici vor rămâne. Important este că dăm semnalul: două partide noi înțeleg mesajul transmis de români. Vom vedea mesajul românilor de la alegerile europarlamentare și vom acționa în consecință. Am construit această alianță pentru a aduce mult mai mult decât ar putea aduce un partid sau altul. Vrem mai mult pentru noi, mai mult pentru România. Vrem să facem în așa fel încât suma celor două partide să dea plus," a spus președintele USR.

"S-a născut principala forță de opoziție: Alianța 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru e România. Acum ai cu cine!" este mesajul transmis oficial de USR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel