Urmărire ca în filme în Milano: patru fugari români s-au răsturnat cu mașina în tunel în timp ce fugeau de carabinieri - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Urmărire ca în filme în Milano: patru fugari români se răstoarnă cu mașina în tunel în timp ce fugeau de carabinieri - VIDEO / Foto: Captură video youtube
Urmărire ca în filme în Milano: patru fugari români se răstoarnă cu mașina în tunel în timp ce fugeau de carabinieri - VIDEO / Foto: Captură video youtube

Urmărire ca în filme în Milano. Patru fugari de naționalitate română s-au răsturnat cu mașina într-un tunel în timp ce fugeau de carabinieri. Bărbații au încercat să fugă pe jos, iar mai multe mașini s-au ciocnit din cauza haosului creat.

Clipe de groază pentru mai multe persoane care se aflau la trafic de dimineață, când s-au trezit izbiți de o mașină urmărită de carabinieri. Fugarii aveau număr de înmatriculare românesc și încercau să scape de carabinieri, creând un haos imens printre locuitorii din Milano.

Scenele parcă scoase dintr-un film de acțiune s-au petrecut în tunelul Via Gattamelata spre oraș și au fost filmate și publicate pe Youtube. Incidentul a avut loc la scurt timp după ora 8.30. 

 

Bărbații au trezit suspiciuni deoarece nu s-au oprit la control

 

Conform primelor mărturii, cei patru bărbați din mașina românească nu s-ar fi oprit la control, carabinierii pornind astfel pe urmele lor pentru a-i prinde. Fuga s-a încheiat la ieșirea din tunel cu lovirea unui autoturism care a provocat răsturnarea mașinii românilor.

"Eram în drum spre birou, lucrez în apropiere. O mașină a trecut în viteză pe lângă mine și am văzut acum că era un BMW. Apoi am auzit o explozie mare. Am auzit sirenele, am crezut că e o ambulanță. M-am îndepărtat, dar am ajuns la timp. Mașina asta a trecut pe lângă mine și apoi am văzut-o cum a zburat pe lângă mine", spune o doamnă care a fost martoră la cele întâmplate și care era cât pe ce să fie călcată.

 

 

Doar trei din cei patru români au fost prinși de carabinieri

 

Însă fuga nu a luat sfârșit nici măcar în acest punct. Cei patru români au coborât repede din mașina avariată, pe care au lăsat-o în urmă și au fugit apoi pe jos în jurul tunelului în direcții diferite, încercând să se amestece printre oameni.

Astfel, în fuga lor disperată a început o bătaie: pumni în față și lovituri de picior, după cum se poate vedea din imagini, până când carabinierii l-au oprit pe unul dintre evadați. În momentul de față este cert că au fost prinși doar trei dintre români, conform primelor mărturii ale celor prezenți. Se așteaptă confirmarea celui de-al patrulea.

Traficul a fost blocat pentru o lungă perioadă de timp, conform presei italiene.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel