Urmarea pozei controversate de la Guvern: Ludovic Orban cheamă membrii Biroului Politic Național în ședință

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Liderii PNL se vor reuni, marți, de la ora 19.00, într-o ședință online, prin videoconferință, a Biroului Politic Național, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid. De asemenea, la ora 17.00, premierul Ludovic Orban are programată o întâlnire cu parlamentarii PNL, la Palatul Victoria.

Este prima ședință a Biroului Politic Național după apariția controversatei fotografii de la Guvern, în care Ludovic Orban și mai mulți miniștrii încalcă toate regulile impuse de distanțarea socială fumează și consumă băuturi alcoolice în sediului Guvernului.

Premierul Ludovic Orban a recunoscut efectul negativ pe care l-ar putea avea asupra tinerilor poza de la Guvern, în care apare în timp ce are o țigară aprinsă în mână, el afirmând că va încerca să se lase de fumat.

„Gândiţi-vă că difuzarea acelei poze poate avea un efect negativ. Eu, ca prim-ministru, fumez. Dacă poza aia e văzută de copii, s-ar putea să mă folosească ca exemplu. Eu nu vrea să fiu un astfel de exemplu”, a declarat premierul Ludovic Orban, luni seară, la Digi 24.

Aşa nu!

 

Premierul a transmis tinerilor să nu se apuce de fumat, ba chiar a afirmat că va încerca să renunțe la acest viciu.

„Aşa nu!, le spun tututor tinerilor. Să nu se apuce de fumat dacă pot. Eu m-am apucat la 17 ani, fumez de 40 de ani. Sigur că mi-aş dori să mă las de fumat şi o să încerc să mă las de fumat. (...) Cred că cel mai mult s-ar bucura familia dacă m-aş lăsa de fumat", a mai spus Orban.

Săptâmâna trecută a apărut pe reţelele de socialize o fotografie în care premierul Ludovic Orban este surprins fumând în biroul său de la Guvern.

Ulterior, Ludovic Orban a plătit o amendă cumulată de 3.000 de lei pentru că a fumat în spaţiu închis şi pentru că nu a purtat mască.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel