UPDATE Istanbul. O explozie lovește Piața Taksim. Ministrul de Externe anunță patru morți și 38 de persoane rănite

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Istanbul. O explozie lovește Piața Taksim. Ministrul de Externe anunță peste 17 persoane rănite / Foto: Captură video youtube
Istanbul. O explozie lovește Piața Taksim. Ministrul de Externe anunță peste 17 persoane rănite / Foto: Captură video youtube

Ministerul de Externe analizează posibilitatea ca israelieni să fi fost răniți sau uciși în explozia care a avut loc duminică după-amiază la Istanbul. Patru persoane au decedat , iar numărul răniților a crescut de la 17 la 38 de persoane.

Patru persoane au fost ucise și 38 de persoane au fost rănite în urma unui presupus atentat sinucigaș cu bombă în orașul turc Istanbul. Imaginile de groază arătă cadavre împrăștiate pe jos.

 

Zona în care a avut loc explozia este foarte circulată

 

Strada era plină de cumpărători când explozia a străpuns centrul orașului turc. Un dispozitiv de urgență uriaș a fost mobilizat la locul exploziei de pe strada Istiklal, în apropiere de piața Taksim din centrul Istanbulului.

Guvernatorul Istanbulului a confirmat că există mai mulți morți în urma exploziei care a avut loc în zona Beyoglu a orașului în jurul orei locale 16.20. „Ne rugăm pentru mila lui Dumnezeu”

 

 

Radiodifuzorul de stat TRT și alte mijloace de informare în masă au arătat ambulanțe și poliție care se îndreptau spre locul faptei, pe populara stradă Istiklal din Istanbul, în districtul Beyoglu. Agenția de stat Anadolu a declarat că nu se cunoaște încă cauza exploziei.

Secția de poliție Kasimpasa, aflată în apropiere, a declarat că toate echipajele se află la fața locului, dar nu a oferit alte detalii, conform The Jerusalem Post.

 

Cel puțin 17 persoane au fost rănite

 

Cel puțin 17 persoane au fost rănite, dar salvatorii se tem că numărul victimelor va crește. Imaginile de la fața locului arată cadavre împrăștiate pe stradă.

Mulțimea fuge disperată din piața aglomerată în urma unei explozii puternice.

Un cunoscut jurnalist turc, Kerim Ulak a declarat:

"După sunetul exploziei de pe strada Beyoğlu Istiklal, a început să se resimtă intensitatea. Există diverse zvonuri cu privire la numărul de răniți. Cu toate acestea, deocamdată domină opinia că numărul răniților se situează între 5 și 11. Să precizăm că numărul poate crește".

De asemenea, Semiluna Roșie, echivalentă a Crucii Roșii, a anunțat ca este mare nevoie de sânge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel