Unul dintre românii cu afaceri de succes în Focșani, găsit MORT după ce a fost înțepat de albine

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Albina (sursa foto: Pixabay)
Albina (sursa foto: Pixabay)

Un om de afaceri din Focșani, proprietar al mai multor cofetării, a fost găsit mort după ce a fost înțepat de albine.

Marin V. în vârstă de 60 de ani, a fost găsit inconștient de echipajul de pe Ambulanță, după ce o persoană a apelat serviciul 112 anunțând faptul că acesta a fost înțepat de albine.

„Polițiști din cadrul Postului de Poliție Dumitrești au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că o persoană a fost înțepată de albine, fiind în stare de inconștiență. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul de 60 de ani, din municipiul Focșani, venise în localitatea Chiojdeni pentru a deprinde cunoștințe despre apicultura. La față locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Vrancea care, în urmă efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei.

Cu ocazia cercetării la față locului și examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în cunicatul IPJ Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel