Interlopul Anaser Duduianu, reţinut de oamenii legii din Marea Britanie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Unul dintre cei mai de temut membri ai clanului Duduianu a fost reţinut în Marea Britanie. Anaser Duduianu a fost prins după o încăierare violentă în stradă, cu alți interlopi români. 

Acesta era căutat de două luni pentru că este anchetat în dosarul de jefuie a mai multor cântăreţi celebri. Anaser Duduianu a fost reţinut de oamenii legii din Anglia. Acesta era dat în urmărire internaţională de două luni de zile, pe numele lui fiind emis şi un mandat de arestare european.

Acesta este internat într-un spital din Birmingham, deoarece a fost implicat într-o încăierare alături de mai mulţi interlopi români din Craiova. Anaser Duduianu va fi certat pentru mai multe fapte ilegale comise Anglia, conform surselor România TV.

Membrul clanului Duduianu a fost dat în urmărire internațională după ce a fost arestat în lipsă pentru terorizarea maneliștilor. Anaser Duduianu a amenințat pe rețele de socializare. "Terminati ma dracu cu vorbe din astea, nu s-a nascut ala sa ne dea de cap, puscaria e fix nimic! A fost frate-meu sa stea de vorba cu cineva sa il arvuneze pentru o nunta, au iesit oamenii din restaurant, doar au stat de vorba cu el. Sa moara scumpa mea maicuta si toti fratii mei daca exista ala sa ne dea de cap. O simpla discutie amicala si atat! fiecare să isi vada de ale lui", este mesajul postat pe reţelele de socializare de Anaser Duduianu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel