Unul dintre cei mai îndrăgiți și longevivi primari de la malul mării a murit: Gheorghe Moldovan a pierit într-un accident cumplit (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Lumea politică este în doliu! Primarul din Albești, Gheorghe Moldovan (PNL), a murit duminică, 5 februarie, într-un groaznic accident rutier, chiar aproape de casă. Plecase spre București la ședința ce trebuia să aibă loc la Asociația Comunelor din România.

Primarul din Albești, Gheorghe Moldovan (PNL), și-a pierdut viața duminică, 5 februarie, într-un teribil accident rutier. La doar câțiva kilometri de casă,  undeva la Neptun, o creangă imensă s-a rupt dintr-un copac și a străpuns parbrizul, apoi trupul primarului. Din păcate, acesta a murit pe loc. Vestea a picat ca un trăsnet peste familie, colegii lui, prieteni și toți cei care l-au cunoscut. El se deplasa de la Mangalia către București, la ședința ce trebuia să aibă loc la Asociația Comunelor din România. 

Inițial, mesajul care a ajuns la 112 era că mașina în care se afla a intrat într-un copac. În realitate, în dreptul stațiunii Neptun, o creangă imensă s-a rupt dintr-un copac și a străpuns parbrizul, apoi trupul primarului. Nu a mai avut nicio șansă, a murit pe loc. „Gheorghe Moldovan avea 67 de ani și multe planuri și proiecte de realizat în comuna pe care o conducea de 18 ani. Era cunoscut ca un om bun, un familist convins, un politician devotat și un primar gospodar. De acum, cu toții vor vorbi despre primarul Gheorghe Moldovan la trecut, primar care lasă în urma lui multe lucruri frumoase realizate în comună și în viața sa personală“, relatează Replica.

Unul dintre cei mai îndrăgiți și longevivi primari de la malul mării a murit

 

Gheorghe Moldovan a fost unul dintre cei mai longevivi primari din județul Constanța. În 2020, a câștigat al patrulea mandat la Primăria Albești.

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a fost, de asemenea, zguduit de tragedie. 

"Cu tristețe, vă anunț că s-a stins din viață, într-un accident rutier, prietenul și colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familie și pentru locuitorii comunei. Un om gospodar, aproape de oameni, sufletist, care a reușit să demonstreze că ambițiile unui om pot avea efecte benefice pentru o comunitate întreagă. Noi, cei din PNL, îi vom păstra o plăcută amintire celui ce a fost un om modest și ambițios, croit după reguli creștine, în urma căruia rămân faptele bune făcute pentru comunitate. Va rămâne în memoria noastră ca fiind un prieten și un om de echipă. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte!", a scris acesta.

Doliu în politică. Gheorghe Moldovan a pierit într-un accident cumplit

 

"Este cu adevărat o zi tristă pentru comunitatea din comuna Albești, dar și pentru noi toți cei care l-am cunoscut și apreciat. Gheorghe Moldovan, unul dintre cei mai longevivi primari liberali, a pierit astăzi într-un tragic accident. A fost un lider dedicat și un membru valoros al comunității noastre. Este o pierdere profund resimțită de toți cei care l-au cunoscut și iubit. Transmit cele mai sincere condoleanțe familiei și sunt alături de dumneavoastră în aceste momente grele de durere. Cu toții ne rugăm lui Dumnezeu să vă dea putere și încredere în această perioadă dificilă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", este mesajul scris de Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Pentru cei care doresc să își ia rămas bun, corpul neînsuflețit este depus de astăzi, 6 februarie, la Căminul Cultural din Albești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel