Ungaria. Un șofer român s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe Autostrada M5

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ungaria. Un șofer român s-a răsturnat cu mașină într-un șanț de pe Autostrada M5
Ungaria. Un șofer român s-a răsturnat cu mașină într-un șanț de pe Autostrada M5

Un român a fost rănit ușor, după ce a adormit la volan și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe Autostrada M5 din Ungaria.  

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 37 de ani, a fost implicat ieri într-un accident pe Inntalautobahn (A12) din Kramsach, Tirol, Austria.

Un ambuteiaj de un kilometru s-a format în Tirol după ce remorca camionului condus de un șofer român a luat foc. Din cauza unei anvelope sparte, remorca s-a aprins imediat pe Inntalautobahn (A12) din Kramsach marți dimineață. Încercările șoferului și pasagerului de a stinge incendiul au fost inițial nereușite și au alertat imediat autoritățile.

În cele din urmă, pompierii au reușit să pună situația sub control și nimeni nu a fost rănit. Amploarea pagubelor nu este momentan cunoscută. A12 a trebuit să fie închisă între timp.

 

 

Șoferul român de TIR, în vârstă de 37 de ani, a intrat imediat pe banda de avarie după ce anvelopa a explodat. Apoi, bărbatul a observat că se vedea fum puternic în zona punții din stânga spate, au precizat serviciile de urgență. Când primele încercări de stingere a incendiului au fost nereușite, șoferul și însoțitorul său au decuplat remorca și au parcat camionul puțin mai departe, pentru a nu pune pe nimeni în pericol.

Cei doi au încercat apoi din nou să țină flăcările sub control cu ​​șase stingătoare. Pompierii alertați, au intervenit de la Kramsach și Brixlegg au reușit să stingă rapid focul și să evite să se extindă. Din motive de siguranță, autostrada din direcția Innsbruck a fost închisă complet pentru scurt timp și a fost apoi circulabilă pe banda a doua.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel