Ungaria. Un român a încercat să înșele vigilența polițiștilor maghiari. Șoferul circula cu un microbuz cu numere false

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Parchetul raional Berettyóújfalu a pus sub acuzare un român, care a încercat să treacă granița, la volanul unui microbuz, care avea numere false de înmatriculare.

La data de 1 septembrie 2021, inculpatul român s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei cu Ungaria la volanul unui microbuz, cu numere de înmatriculare belgiene.

La controlul la frontieră, polițiștii au constatat că plăcuțele de înmatriculare, din față și din spate, ale microbuzului erau diferite și niciuna nu aparținea acestui mijloc de transport, scrie dehir.hu

În cursul verificării mai amănunțite polițiștii au stabilit că plăcuțele montate pe microbuz nu erau conform standardelor belgiene, ci erau niște imitații. Plăcuțele de înmatriculare și de conducere al șoferului român  fusese retrase în din Belgia în martie 2020. Mai mult, plăcuțele de înmatriculare originale au fost găsite în portbagajul microbuzului, în timpul controlului.

Parchetul Raional Berettyóújfalu a adus acuzații împotriva acuzatului român pentru falsificarea numerelor de înmatriculare. unei mărci unice de identificare la

În rechizitoriul său, Parchetul a solicitat magistraților Judecătoriei Berettyóújfalu  să aplice o pedeapsă penală pe baza dosarului cauzei și să impună românului o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare, precum și confiscarea plăcuțelor de înmatriculare falsificate.

Zilele trecute, Parchetul raional Mosonmagyaróvár a pus sub acuzare un șofer român, care a urcat în stare de ebrietate la volanul camionului și a condus pe  autostrada M1. Românul a pledat vinovat pentru comiterea infracțiunii.

 

Ungaria. Românul, prins beat la volanul camionului, bun de plată. Șoferul va achita o amendă uriașă

 

Judecătoria Mosonmagyaróvár l-a amendat cu 640.000 HUF (1.676,14 euro) și i-a interzis să conducă timp de 2 ani și 8 luni.

Din cauza faptului că se afla sub influența alcoolului, românul a condus haotic pe autostradă, ocupând două benzi de circulație. În plus s-a deplasat și pe banda de urgență, relatează borsonline.hu.

La un moment a pierdut controlul volanului și a lovit bariera de protecție. În urma coliziunii au fot produse pagube materiale. Și balustrada autostrăzii a fost ruptă, și camionul a avut de suferi. Cu toate acestea șoferul român și-a continuat totuși drumul. Oprit de polițiști, românul a recunoscut că a comis infracțiunea de a conduce su influența băuturilor alcoolice.

Potrivit rechizitoriului Parchetului Raional Mosonmagyaróvár, cetățeanul român a condus imprevizibil între benzile de circulație și banda de oprire de pe autostrada M1 din cauza stării în care se afla. Cu toate că a produs pagube materiale balustradei și  vehiculului, bărbatul și-a continuat drumul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel