Un urs brun uriaș intră într-un magazin și se înfruptă din batoane de ciocolată, sub privirile neputincioase ale unui angajat neajutorat - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un urs brun uriaș intră într-un magazin și se înfruptă din batoane de ciocolată, sub privirile neputincioase ale unui angajat neajutorat - VIDEO / Foto: Unsplash
Un urs brun uriaș intră într-un magazin și se înfruptă din batoane de ciocolată, sub privirile neputincioase ale unui angajat neajutorat - VIDEO / Foto: Unsplash

Un urs brun înfometat a intrat într-un magazin 7-Eleven și a început să se servească cu batoane de ciocolată, lăsându-l pe casier să privească neputincios în timp ce magazinul era jefuit.

Casierul Christopher Kinson, în vârstă de 54 de ani, lucra în tura de noapte la magazinul din Olympic Valley, California, când a văzut ușa deschisă - dar nu a intrat nimeni.

Era ora 1:30 dimineața, pe 6 septembrie, când casierul s-a uitat apoi în jos și a văzut ursul brun care se servea cu gustări nocturne.

'Inițial am fost surprins. Văd ușa deschisă și nu văd un trunchi și mă gândesc "Doamne... Este un urs", a declarat Christopher, care este originar din Wisconsin.

'Videoclipurile chiar nu-i fac dreptate. Ursul era cu 20% până la 30% mai mare în viața reală'.

 

Ursul a făcut raiduri în magazinul local de mai multe ori

 

Christopher a stat în spatele tejghelei și a privit cum ursul a făcut raiduri în magazinul local de mai multe ori, încercând să încuie ușa cu o pungă de gunoi și apoi cu un mop.

El a spus: "Întotdeauna am păstrat distanța și aveam ușa din spate aproape de mine pentru a putea scăpa dacă mă ataca.”

'Am fost speriat inițial, dar ei vor doar să mănânce. Totuși, trebuie să fii mereu atent. Nu știm cum anume gândesc.”, conform Daily Mail.

În timpul incursiunilor sale în magazin, ursul a luat în mod hilar ciocolatele, una sau două la rând, într-un mod asemănător cu modul în care ar face-o un client real.

Christopher a adăugat: "Este amuzant. E ca și cum ar fi fost intenționat politicos să ia câte o ciocolată pe rând, e aproape ca și cum ar fi avut maniere'.

 

 

Casierul a blocat ușa chiar înainte ca ursul să se întoarcă

 

Ursul curios s-a întors de mai multe ori înainte de a pleca din nou timp de o jumătate de oră.

Acesta a fost momentul în care Christopher a profitat de ocazie pentru a bloca ușa.

Casierul a blocat ușa cu un mâner de mătură și, de asemenea, a legat ușa cu ceea ce pare a fi o pungă de gunoi, dar se pare că nu l-a putut ține departe pe intrusul pufos pentru mult timp. 

El a adăugat: "A intrat, a mirosit, apoi a plecat. După ce a primit mâncarea pe care o dorea, a ieșit pe ușă.

A luat [mâncarea], a ieșit pentru două sau trei minute și s-a întors. A venit de două sau trei ori și apoi a plecat timp de 30 de minute, așa că atunci am blocat ușa. Nu vrei să devii sursa lor de hrană'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel