Un taximetrist român a murit, după ce a făcut infarct la volan. Alte cinci persoane au fost rănite

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un taximetrist român a murit, după ce a făcut infarct la volan. Alte cinci persoane au fost rănite
Un taximetrist român a murit, după ce a făcut infarct la volan. Alte cinci persoane au fost rănite

Un bărbat de 64 de ani a murit, iar alte cinci persoane, printre care o adolescentă de 16 ani, au fost rănite sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc în municipiul Braşov, au anunţat ISU şi IPJ.

Accidentul - care a constat în intrarea în coliziune a două maşini - s-a petrecut pe Bulevardul Saturn, o arteră circulată a oraşului, iar în urma acestuia, traficul în zonă a fost restricţionat, fiind afectată total circulaţia transportului în comun pentru câteva zeci de minute.

Conform ISU Braşov, la sosirea salvatorilor la faţa locului, dintre cele şase victime, două erau încarcerate, una - bărbatul de 64 de ani - fiind în stop cardio-respirator.

"Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, persoana de sex masculin în vârstă de 64 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată. Celelalte cinci victime sunt conştiente şi au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Dintre acestea, o persoană de sex feminin, în vârstă de 16 ani, a suferit un traumatism cranio-facial şi un traumatism la coloană şi a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Braşov", a transmis ISU Braşov.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani ar fi făcut infarct la volan în timp ce se afla în trafic, moment în care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit o mașină înmatriculată în Buzău.

Potrivit IPJ, poliţiştii rutieri urmează să stabilească cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Conform purtătorului de cuvânt al RATBv (operatorul local de transport în comun), Silviu Ştefan, au fost blocate autobuzele care circulă spre terminalul Saturn, fiind afectate mai multe linii (6, 8, 21, 23, 22), pe care iniţial traficul a fost blocat total, iar ulterior s-a circulat alternativ, pe o singură bandă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel