Un spaniol a rămas fără Audi-ul de zeci de mii de euro la intrarea în România

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Autoturism confiscat la vamă
Autoturism confiscat la vamă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit un autoturism marca Audi,  în valoare de 41.000 de euro, căutat de autorităţile din Spania. 

În data de 18.03.2021, în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean spaniol, în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Audi.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania la data de 18.02.2021.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că autoturismul a fost cumpărat de la o persoană necunoscută şi nu avea cunoştinţă despre faptul  că autovehiculul se afla în atenţia autorităţilor.

Autoturismul, în valoare de 41.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel