Un șofer român a lovit trei mașini, în timp ce transmitea live pe Facebook. "Dă-i înainte tare și nu te mai uita în spate" (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr de 35 de ani s-a filmat și a transmis live pe Facebook în timp ce a lovit trei mașini, în municipiul Bacău și a fugit de la locul accidentului.

Un tânăr de 35 de ani s-a filmat în timp ce a lovit trei mașini, în Municipiul Bacău și a fugit de la locul accidentului. Totul a fost transmis în direct, pe Facebook. Acesta s-a prezentat la poliție după 24 de ore de la eveniment și a rămas fără permis. În filmare se aude cum pasagerul din dreapta îl îndeamnă să fugă și să „nu se uite în spate”.

„Ai grijă, ai grijă, aici! Da-i înainte tare și nu te mai uită în spate. Mergem să parcăm mașină undeva. Ți-am zis să ai grijă că-i îngust.” se aude pe filmare

Șoferul a fost identificat, însă, din păcate pentru păgubiți, mașina nu avea asigurare.

„Sâmbătă, 28 mai, în jurul orei 00:30, un conducător auto de 35 de ani din Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe stradă George Bacovia spre Energiei a acroșat trei autoturisme parcate. Din impact au rezultat doar pagube materiale. Șoferul a fost amendat cu amendă de 1450 lei și a rămas fără permis. Șoferul nu s-a prezentat la poliție în 24 de ore de la accident. Din verificări efectuate s-a constat că mașină nu avea asigurare, astfel că proprietarul a fost amendat și s-a reținut certificatul și plăcuțele de înmatriculare”, potrivit IPJ Bacău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel