Un şofer din Germania şi-a uitat iubita însărcinată în parcare pe Autostradă. Și-a dat seama că lipsește abia după 50 de kilometri

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Caz tragicomic în Germania. Un șofer şi-a uitat iubita însărcinată într-o parcare pe Autostradă, unde oprise pentru a-și întinde puțin picioarele.

Șoferul a mers la toaletă, iar atunci când s-a întors la mașină, nu a remarcat că şi femeia ieşise din autovehicul şi a pornit mai departe. În mod șocant, bărbatul de 28 de ani a realizat lipsa ei abia după 50 de kilometri.

Potrivit publicației Daily Mail, incidentul s-a petrecut duminică. Cuplul se afla pe drum, iar bărbatul a oprit într-o parcare de lângă Erlangen, Bavaria, pentru a face o pauză. Jumătatea sa, însărcinată, se afla în pe banchet din spate împreună cu copilul lor de 11 luni.

Când omul a revenit la mașină, a plecat imediat, fără să verifice dacă sunt toți pasagerii în mașină. El credea că femeia şi copilul lor dormeau încă. Dar nu era deloc aşa, tânăra ieşise şi ea din autoturism.

Atunci când şi-a dat seama că iubitul său a plecat, femeia a rugat un alt şofer care oprise în parcare să-i împrumute telefonul pentru a suna la poliţie.

După ce a condus liniștit 50 de kilometri, bărbatul a observat că iubita lui lipsea din maşină. Acesta a întors imediat să revină la locul de unde o lăsase, însă între timp şi femeia se urcase în maşina poliţiei pentru a-i veni în întâmpinare.

Povestea este cu final fericit, iar familia s-a reunit la jumătatea drumului, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel