Un român prins în flagrant când vindea online lucruri furate de la o firmă din Amsterdam

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un tânăr din localitatea argeşeană Miroşi, suspectat că vindea online produse electronice care ar fi fost sustrase de la o firmă din Amsterdam, a fost prins în flagrant de poliţişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat, marţi, că în acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Ancheta a început în data de 17 iulie, în urma sesizării reprezentantului unei firme din Amsterdam. Acesta a semnalat existenţa unor postări pe un site de anunţuri, prin care se ofereau la vânzare laptopuri, reclamate ca fiind sustrase anterior, pe timpul unui transport comercial efectuat între Marea Britanie şi Olanda.

"Din cercetări poliţiştii au stabilit că o persoană de 23 de ani, din Miroşi, ar fi postat pe site anunţurile de vânzare a laptopurilor, iar în data de 20 iulie s-a organizat un flagrant, ocazie cu care au fost recuperate o parte din laptopuri, dar şi alte produse electronice, în valoare de 45.000 de lei", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform sursei citate, bunurile recuperate urmează să fie restituite, conform procedurilor în materie de cooperare poliţienească internaţională.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale care se impun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel