Un român, infectat cu COVID, s-a sinucis înainte de a fi externat: "Nu vreau să-mi infectez familia"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
spital_rosiorii_de_vede
spital_rosiorii_de_vede

Un bărbat de 57 de ani din Teleorman, confirmat cu COVID-19 si internat la Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, a murit duminica după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al spitalului.

Potrivit sursei citate, bărbatul, care lucra ca şofer de ambulanţă la un centru de dializă, a fost internat vineri, 16 octombrie 2020. Aceeaşi sursă mai arată că bărbatul avea o stare bună, prezentând doar o tuse uşoară. De asemenea, pacientul nu avea afecţiuni de natură psihică sau alte boli grave, iar pentru ca nu se simţea rău, bărbatul a solicitat să fie externat şi să urmeze tratamentul acasă, arată cronicadeteleorman.ro.

Înainte de momentul fatal, in salonul în care mai erau internaţi şi alţi pacienţi, se mai aflau o asistentă şi o infirmieră cu care bărbatul a stat de vorba. La scurt timp după ce asistenta ar fi plecat să-i facă formele de externare, acesta s-a îndreptat spre baie. "Nu vreau sa-mi infectez familia şi nu doresc ca ai mei să aibă de suferit", ar fi spus bărbatul înainte de a se arunca de pe geamul de la baie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel